U bent hier

Onthaalouders en kinderbegeleiders winnen “een baas” op hun feestdag

Kempen regio
10.10.2018 - 15.59u
Door: Mark Jaspers

Landelijke Kinderopvang zendt ter gelegenheid van "dag van de onthaalouder/kinder-begeleider" bijna 100 "bazen" naar onthaalouders en kinderbegeleiders die elke dag het beste van zichzelf geven in hun kinderopvang.

Ook op hun feestdag op 12 oktober staan de kinderbegeleiders/onthaalouders paraat om alle kinderen op te vangen terwijl de ouders gaan werken. Om de medewerkers te bedanken voor hun dagelijkse inzet, krijgen ze die dag hulp van een "baas".

Landelijke Kinderopvang gaf aan 2000 onthaalouders en 800 kinderbegeleiders de kans om een baas te winnen en een takenpakket samen te stellen. De "bazen" van hun kant moesten omschrijven waarom zij de ideale kandidaat zijn om ingezet te worden als hulp voor één dag.

Er werd gretig gebruik gemaakt van deze kans. Eindelijk mochten die van "de bureau" eens tussen de kinderen gaan staan en eindelijk mochten die van de opvang eens laten zien wat zij elke dag allemaal moeten klaar spelen. Een unieke kans om elkaar nog beter te leren kennen. Landelijke Kinderopvang voert een medewerkersbeleid, waar elke medewerker zijn capaciteiten kan inzetten en hier de nodige waardering voor krijgt.

Onthaalouders en kinderbegeleiders verdienen deze waardering! Ze werken vroeg en laat, ze hebben aandacht voor individuele noden in soms grote groepen kinderen, ze wisselen luiers, ze ravotten buiten, ze stimuleren kinderen in hun ontwikkeling, ze bieden rust en zorgen dat kinderen zich echt thuis voelen... en zoveel meer!

Landelijke Kinderopvang heeft veel meer opvanglocaties dan "bazen", maar om iedereen mee te laten genieten van de avonturen van de dag, zullen de deelnemers foto's, filmpjes, verhalen delen op de sociale media van Landelijke Kinderopvang.

Vind ze terug met deze hashtags : #baasopdewerkvloer #landelijkekinderopvang

Wil je graag een van onze 'bazen' in de provincie Antwerpen volgen op deze dag? Dat kan!

imageMeer nieuws

Gemeentebestuur koopt speelterrein Chiro Sluis

Mol 19.06.2019 - 12.19u reading time1min

De gemeenteraad heeft de aankoop van drie percelen gelegen achter de woningen Boerestraat 26 en 28, goedgekeurd. De percelen zijn in gebruik als speelterrein door Chiro Gorabos van Sluis en waren eigendom van private personen. Met de aankoop wil het gemeentebestuur de jeugdwerking op deze locatie verzekeren. De gemeente betaalt 26.125 euro voor de percelen, samen 52a25ca.

Meer info: dienst patrimonium en projecten, 014 33 08 35, landmeter@gemeentemol.be

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto