U bent hier

Ontmoetingsmoment voor ouders en mantelzorgers van kinderen met beperking

Mol
17.10.2018 - 10.39u
Door: Mark Jaspers

Ouders en mantelzorgers van kinderen met een beperking zijn op woensdag 24 oktober welkom op een ontmoetingsmoment. Dit vindt plaats van 19.30 tot 22 uur in het lokaal dienstencentrum in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28. De deelname is gratis.

Doel is waardevolle informatie onderling te delen en tips en tricks met elkaar uit te wisselen. Deze activiteit past in 'De (on)beperkte maand', een initiatief dat mensen met een beperking extra in de kijker zet.

Gastspreekster is Ann Swerts van vzw De Ouders. Na een korte kennismaking gaat Ann vanuit haar ervaring in gesprek met de deelnemers. Ann zet daarbij in op thema's die zij zelf door de jaren heen tegenkwam, maar heeft ook oor voor de inbreng van de groep. We proberen zeker ook in te zetten op het waardevol invullen van de vrije tijd van je kind, de zoektocht naar momenten voor jezelf of je gezin, de omgang met broers en zussen,...

Zit je met vragen? Kan je in je zoektocht wel wat hulp gebruiken? Ben je benieuwd naar hoe anderen het aanpakken? Kom dan zeker langs.

Meer info: dienst seniorenplus, 014 33 16 02, dienstseniorenplus@gemeentemol.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto