Ook Plus Home Services op de Lierseweg Herentals en regio Kempen sluit tijdelijk de deuren.

'Het is duidelijk dat de maatregelen van de overheid om de risico's van het coronavirus tegen te gaan ook Plus Home Services aanbelangen', zegt Gina Bruyndonckx van dienstenchequebedrijf Plus Home Services. 

'We beseffen dat gewone oplossingen, zoals werken op een veilige afstand, zonder beschermingsmiddelen, niet voldoende zijn om ieders veiligheid te garanderen.
Daarom nemen we nu een drastische, maar duidelijke en menselijke beslissing. Uw veiligheid staat voorop. We willen de gezondheid van al onze medewerkers en klanten vrijwaren.

We zetten dus tijdelijk (tot en met zondag 05/04 de dienstverlening stop, zodat we mee helpen om de risico's van het virus in te dijken. (Deze datum is onder voorbehoud van verdere adviezen van de overheid.)

Onze kantoormedewerkers blijven op post, maar door de toevloed aan telefoons en vragen zijn ze wellicht moeilijker bereikbaar dan anders. Neem bij voorkeur contact op via e-mail.

We laten u niet graag in de steek, maar uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke maatregelen.

We hopen dat dit slechts voor een beperkte periode nodig is.
We wensen u en uw familie intussen een goede gezondheid toe. Hou het veilig en zorg goed voor elkaar', besluit Gina namens het Plus Home Services team.