Het toeristisch samenwerkingsverband Het Groene Neteland heeft haar jaarlijkse fietszoektocht gelanceerd.  Tot 8 september fiets je 30 km langs rustige wegen door Herentals, helemaal Herentals .

Een lijstje van 22 vragen wacht op een antwoord. De oplossingen kan je onderweg gemakkelijk vinden. Je hoeft geen privéterreinen te betreden of over muurtjes of heggen te klauteren. Naar goede gewoonte krijg je een selectie van 9 foto’s voorgeschoteld die je in de juiste volgorde moet plaatsen. Opletten onderweg is dus de boodschap. Honger of dorst hoef je niet te lijden. Onderweg kom je heel wat horecazaken tegen. Heb je je picknick bij dan vindt je allicht een mooi en rustig plekje om even te verpozen.

Zet je fiets even aan de kant en geniet van de omgeving. In de brochure vind je ook een bon die je kan inruilen voor een Keizer Karel Ommegang voor 2 euro in café Berkemus in Noorderwijk. Bij een wedstrijd hoort uiteraard een winnaar. Diegene die de hoogste score haalt en bovendien de schiftingsvraag juist of zo juist mogelijk beantwoordt rijdt de volgende fietszoektocht met een nieuwe fiets. Er is een mooie prijs voorzien voor de volgende 29 winnaars. Het Groene Neteland nodigt alle deelnemers uit op de prijsuitreiking op vrijdag 18 oktober om 19.30 in de Lakenhal in Herentals. Op hen wacht een leuke gadget.

De brochure is te koop voor 2,5 euro. Deze brochure koop je bij de toeristische diensten en infokantoren van Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Kasterlee, Olen en Vorselaar. Wil je meer informatie? Bel naar 0498 41 45 10 of stuur een e-mail naar hetgroeneneteland@tpa.provant.be.