Op zoek naar hét Kerstgeschenk voor dierenvrienden?  Surf dan snel naar de webshop van Toscanzahoeve voor het nieuwe boek van Inge Pauwels.  In “13 Reflecties over dieren” blikt zij terug op tien jaar werken en leven met allerlei soorten dieren.  Een leuk boek dat je mee neemt naar geweldige dierenervaringen, dat boordevol tips zit over de omgang met dieren, en dat je vast en zeker aanzet tot nadenken over je eigen of andere dieren.

Inge Pauwels uit de Frekeslei Booischot wordt wel eens de Belgische Martin Gaus of Boedha van de dieren genoemd. Zij kan als geen ander met dieren communiceren en weet ook perfect hoe ze dankzij deze dieren ook mensen kan helpen. 

Je kan haar volgen in verschillende tv-programma’s en door het lezen van haar boeken en artikels.

In haar gedragscentrum Toscanzahoeve komt zij dagelijks in contact met gedomesticeerde dieren en daarvan heeft zij met “13 reflecties” een mooi verslag neergeschreven.

Een echte aanrader voor alle dierenvrienden, om als cadeautje onder de kerstboom te leggen.  Het boek kost €19,95.  Je kan bestellen via www.toscanzahoeve.be info@toscanzahoeve.be