U bent hier

Open Bedrijvendag 1 oktober

Geel | Kempen regio | Neteland
22.09.2017 - 14.22u
Door: Mark Jaspers

Geel is dit jaar hotspot voor Open Bedrijvendag. Maar liefst negen Geelse organisaties en bedrijven nemen deel. De Voka Open Bedrijvendag vindt plaats op zondag 1 oktober van 10 tot 17 uur. Negen Geelse bedrijven openen de deuren voor het grote publiek.

Zo krijg je de kans om gratis te ontdekken hoe deze bedrijven te werk gaan. Je kan een kijkje nemen achter de schermen van het stedelijk zwembad. In Kringwinkel Zuiderkempen ontdek je wat er gebeurt met 6870 ton opgehaald textiel, terwijl Music Vanderheyden je meeneemt naar audio- en instrumentenland.

Houtbedrijf Lavrijsen en Renotec dompelen je onder in de bouwwereld met respectievelijk houten bijgebouwen en gerenoveerde monumenten en Narviflex tovert voor de gelegenheid de transportbanden om tot loopbanden.

Maak kennis met Tormans, die de juiste profielen voor bedrijven screent, en met De Coninck, waar de juiste profielen voor bedrijven worden klaargestoomd. Heb je er nog niet genoeg van? Klop dan even aan bij Voka Kempen, waar tien jonge starters je opwachten met hun eigen boeiende verhaal.

Zin in een fietstocht langs de verschillende bedrijven? Download de fietsroute van 29 km op www.openbedrijvendag.be.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto