U bent hier

Open Bedrijvendag De Kringwinkel Geel, voorstelling samenwerkingsverband ‘Groep Talent’

Geel | Neteland
26.09.2017 - 14.21u
Door: Mark Jaspers

Met de Open Bedrijvendag willen we aan het grote publiek graag laten zien welke bedrijvigheid achter de schermen van De Kringwinkel Geel heerst. De bezoekers kunnen op eigen tempo rondneuzen in de ateliers en magazijnen. Enthousiaste medewerkers geven graag een woordje extra uitleg.

Wat gebeurt er met 687 ton ingezameld textiel in het centraal textielmagazijn? Hoe maken we van hout- en textielafval nieuwe, originele producten in de TrashDesign.be ateliers?

Hoe registreren we de ingezamelde, herbruikbare goederen?

Dit en veel meer komen de bezoekers aanstaande zondag tussen 10 u. en 17 u. te weten.

Ook de andere projecten zoals de klus- en verhuisdienst, de energiesnoeiers en de retoucheshop krijgen een plaatsje. Andere bedrijven uit de sociale economie uit de regio stellen zich voor op een sociaal economie marktje. IOK zal aanwezig zijn met het sorteerspel.

We maken van deze dag ook van de gelegenheid gebruik om tijdens een netwerkmoment, een VIP ontbijt om 9 u., het samenwerkingsverband 'Groep Talent' aan de lokale bestuurders (OCMW's en gemeentes) voor te stellen.

De Kringwinkel Zuiderkempen, 't Gerief, Ten Diensten, Boskat en TWERK zijn 5 sociale economie-organisaties uit de Zuiderkempen die hebben besloten om te gaan samenwerken.

Samen zijn de organisaties goed voor ruim 850 medewerkers met een goede en duurzame job. Door de bundeling van hun krachten en expertise op een aantal fronten wordt de toekomst van de sociale economie in de Zuiderkempen aanzienlijk versterkt.

De Kringwinkel Geel, Heidebloemstraat 93, Geel, 015/23.73.93

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto