U bent hier

Open Bedrijvendag : Impressa Herentals 'Hoe een modern drukprocédé past in hedendaagse digitalisering'

Herentals
30.09.2016 - 13.31u
Door: Herman Gezelle

40 kaarsjes op de taart en Herentals als 'gemeente in de kijker' bij deze Open Bedrijvendag, waren voor Impressa redenen genoeg om na 13 jaar weer eens deel te nemen aan dit evenement.

'Het voorbije jaar kreeg het gebouw zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant een kleurrijke make-over, en daar mag iedereen van komen meegenieten. Bezoekers zullen een productiebedrijf in volle actie zien en jong en oud kan deelnemen aan allerlei activiteiten,' vertellen zaakvoerders de broers Bart en Tom Bongaerts.

'Speciaal op zondag 2 oktober, dompelt Impressa je onder in zijn kleurrijke, boeiende en leerrijke omgeving. Er wordt allerlei animatie voorzien.

Bezoekers kunnen het flitslicht ervaren in de fotostudio of hun eigen document grafisch opmaken. Zo ontdekt men hoe snel tekst en beeld kan worden verwerkt. Voor de kinderen zijn er reuzengrote kleurplaten. Allerlei didactisch materiaal maakt de rondgang leerrijk en interessant.

En je kan vooraf al wat oefenen voor de wedstrijd 'vliegeren'. Wij zijn alvast benieuwd wie de verst vliegende papieren vlieger kan vouwen....!

'Making ideas happen' is niet voor niks dé slogan van Impressa. Flitsende folders, boeiende brochures, modieuze magazines en eigentijdse etiketten is wat er dagdagelijks wordt gecreëerd. Van fotografie tot online bestellen, van grafisch ontwerp tot kleurrijk drukwerk, van supersnelle digitale print tot stockbeheer voor onze klanten, voor elk probleem wordt een oplossing geboden.

De oorsprong van Impressa lag bij de drukkerij/uitgeverij Het Kempenland. Stichter Laurent Bongaerts legde daarmee de basis van vier generaties familiaal ondernemerschap in de Kempen. In 1995 kwam de uitgeverij via de Gazet van Antwerpen in handen van Concentra en later Roularta om eind jaren '90 de eerste editie van de Zondag te worden.  Nog in 1995 namen de broers Bart en Tom Bongaerts het roer over en komt het drukken centraal te staan.

De laatste 5 jaar werd er tevens hard gewerkt aan een verdere diversificatie van het aanbod. Zo werd de opmaak- en fotostudio uitgebouwd en via participaties in andere bedrijven, is er eveneens activiteit op vlak van marketing en communicatie, on- en offline.

Ook die nevenactiviteiten zullen zichtbaar zijn op 2 oktober. Iedereen is hartelijk welkom!,'  besluiten Bart en Tom Bongaerts.

Open Bedrijvendag : zondag 2/10 van 10 tot 17u

Impressa nv Greesstraat 11
Herentals www.impressa.be

imageMeer nieuws

Beeldentuin Hugo Voeten in Geel gaat weer open

Beeldentuin Hugo Voeten in Geel gaat weer open
Geel | Herentals | Kempen regio 26.02.2021 - 19.03u

"Code rood" voor wereldwijde klimaatplannen: "Zitten aan 1% minder uitstoot tegen 2030 in plaats van 45%"

Internationaal | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 26.02.2021 - 18.26u

Transitiepremie mogelijk voor alle werkzoekenden

Kempen regio | Vlaanderen 26.02.2021 - 17.49u

Hof Ter Laken krijgt een natuuroase

Hof Ter Laken krijgt een natuuroase
Heist op den Berg 26.02.2021 - 17.41u

Graspop gaat ook dit jaar niet door

Graspop gaat ook dit jaar niet door
Internationaal | Kempen regio | Vlaanderen 26.02.2021 - 11.22u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto