U bent hier

Open Bedrijvendag : Impressa ontvangt 2.000 blije bezoekers

Herentals | Vlaanderen
02.10.2016 - 21.26u
Door: Herman Gezelle

Zondag kreeg Impressa tijdens de Open Bedrijvendag méér dan 2.000 bezoekers over de vloer.  Het was gezellig aanschuiven aan de Greesstraat voor een  dynamisch productiebedrijf in volle actie.  Je kon deelnemen aan allerlei kleurrijke, boeiende en leerrijke activiteiten. Zoals het flitslicht ervaren in de fotostudio of je eigen document grafisch opmaken of een wedstrijd 'vliegeren'.

Bezoeker Jos Van Dingenen uit St.-Jozef-Olen : 'Dit is het boeiendste bedrijf dat we vandaag bezochten.  Wat een drukkerij!  Vroeger las ik altijd Het Kempenland. Tof dat we op de fotoset konden met de kinderen en dat we een actuele wereldkaart meekregen. Dan nog als afsluiter een lekkere Gageleer, meer moet dat niet zijn!'

Zaakvoerders broers Bart en Tom Bongaerts : ''Making ideas happen' is niet voor niks dé slogan van Impressa. Flitsende folders, boeiende brochures, modieuze magazines en eigentijdse etiketten is wat er dagdagelijks wordt gecreëerd. Van fotografie tot online bestellen, van grafisch ontwerp tot kleurrijk drukwerk, van supersnelle digitale print tot stockbeheer voor onze klanten, voor elk probleem wordt een oplossing geboden.'

'De oorsprong van Impressa lag bij de drukkerij/uitgeverij Het Kempenland. Stichter Laurent Bongaerts legde daarmee de basis van vier generaties familiaal ondernemerschap in de Kempen.

De laatste 5 jaar werd er tevens hard gewerkt aan een verdere diversificatie van het aanbod. Zo werd de opmaak- en fotostudio uitgebouwd en via participaties in andere bedrijven, is er eveneens activiteit op vlak van marketing en communicatie, on- en offline',  besluiten Bart en Tom Bongaerts.

Op de hoofdfoto : zaakvoerders broers Bart en Tom Bongaerts met hun mama Jeanine.

Guy Verellen / beelden NNieuws ©

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto