Zondag 2/10 is Herentals centrumstad tijdens de Open Bedrijvendag. De voorbije dagen namen we op deze site al uitgebreid kennis met enkele deelnemers. Vandaag volgen de andere.

Bij de firma Schrauwen, sanitair en verwarming, krijg je een unieke en exclusieve kijk achter de schermen van het nieuwe logistiek centrum aan de Toekomstlaan 43 in Herentals.

FDW Woningbouw neemt je aan de Oude Steenweg 33 in Grobbendonk mee achter de boeiende wereld van 25 jaar woningbouw.

Bij Pergamane Woondecoratie aan de Belgiëlaan 8 in Herentals stapt je tijdens Open Bedrijvendag binnen in de wondere wereld van 'buitengewone woondecoratie'. Creativiteit en exclusieve materialen zijn de basisfilosofie.

In het Netepark zijn er elk uur geleide bezoeken. Je neemt er een kijkje achter de schermen en krijgt een zich op de zuiveringsinstallatie.

Pentair Water aan de Toekomslaan 30 in Herentals is een trouwe deelnemer aan Open Bedrijvendag. Je krijgt er zondag een zicht op de verschillende mogelijkheden van waterbehandeling. Pentair is marktleider op he gebied van filters en pompen voor zwembaden, druktanks voor waterbehandeling, waterzuiveringsfilters en pompen voor o.a. horecatoepassingen.