In onze regio mag je zondag tijdens de Open Bedrijvendag Wim Verrezen Tuinarchitectuur aan de Ilsestraat 86 in Westerlo niet missen. De bekende tuinspecialist viert dit jaar z'n 25 jaar jubileum.  Dat thema staat zondag centraal.  

Zaakvoerder Wim Verrezen:  'Volgende zondag nemen wij deel aan de nationale Openbedrijvendag waarbij wij onze  bedrijfspoorten helemaal open zetten.  Er is echt reden tot feesten!

Met 25 jaar dienst in de tuinbranche zijn wij uitgegroeid tot dé referentie in de Kempen voor ontwerp en realisatie van tuinen.  De laatste jaren  hebben we ons verder geprofileerd als bedrijf met een totaaloplossing voor alles wat met  tuinen te maken heeft.  Zwemvijvers en zwembaden met  bijgebouwen komen meer dan eens aan bod.

Nochtans maken ook kleinere werken en onderhoudsopdrachten nog een flink deel van het groeiend werkvolume uit.   De groei van de laatste jaren vraagt ook een sterke organisatie. Het kleine bureel begon daardoor wat krap te worden, een grotere ruimte werd noodzakelijk. Daarom bouwden we de laatste maanden aan nieuwe burelen met ontvangstruimte die helemaal klaar zullen zijn op 6 oktober. Wij kijken er naar uit!  

De unieke beelden-expositie “KUNST in het GROEN” op ons domein geeft deze dag een extra dimensie en laat u genieten van werken van Raphaël De Bois, Lebuin d’Haese, Arno Kuppens, Francis Méan, Chris Moens en Martha Waijop.   U ziet het, zeker de moeite waard om eens langs te komen en de nieuwe ontwikkelingen met eigen ogen te aanschouwen.   Tot dan!', aldus  Wim Verrezen.

www.wim-verrezen.be



Zondag 6 oktober van 10 tot 17u Open Bedrijvendag  : Wim Verrezen Tuinarchitectuur, Ilsestraat 86,  Oosterwijk-Westerlo.  Er is ruime parking.