U bent hier

Openbaar onderzoek naar bouwproject met 31 appartementen in Rauw

Mol
03.05.2018 - 16.12u
Door: Herman Gezelle

Van 5 mei tot 3 juni loopt een openbaar onderzoek naar een bouwproject met 31 appartementen langs de Kiezelweg in Rauw. Het project komt ter hoogte van huisnummer 152, tussen de Zwarte Schuurstraat en de Populierenstraat. Projectontwikkelaar Immo Ultrium organiseert op verzoek van het gemeentebestuur een informatievergadering voor de buurtbewoners.

Deze vindt plaats op donderdagavond 17 mei (start om 19 uur) in zaal Hof van Rauw. Iedereen is van harte welkom.

Het woonproject omvat drie bouwvolumes van twee en drie verdiepingen. De ruimte tussen de bouwvolumes wordt ingericht als groene ruimte. Onder het project komt een ondergrondse parking met 41 parkeerplaatsen voor auto's en 72 parkeerplaatsen voor fietsen. Het project telt in totaal zes appartementen met één slaapkamer, vijftien appartementen met twee slaapkamers en tien appartementen met drie slaapkamers.

Openbaar onderzoek

Tijdens het openbaar onderzoek dat loopt van van 5 mei tot en met 3 juni 2018, kan elke geïnteresseerde tijdens de openingsuren het dossier inkijken op onze dienst ruimtelijke ordening, eerste verdieping in 't Getouw, Molenhoekstraat 2.

In dezelfde periode is het mogelijk om eventuele standpunten, opmerkingen of bezwaren omtrent de aanvraag voor een omgevingsvergunning in te dienen bij het college van burgemeester en schepenen. Dit kan per brief naar Molenhoekstraat 2 in 2400 Mol of online via het 'publiek loket' op www.omgevingsloket.be.

Meer info: dienst ruimtelijke ordening, 014 33 08 30, ro@gemeentemol.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto