Op zondag 1 mei zet Arkades de deuren open. Tussen 13u en 17u kan je ontdekken wat Arkades te bieden heeft. Door workshops en animatie zal je de werking leren kennen in Watervoort 6,  Herentals. Kom lekker genieten, samen met een hapje, een drankje en omgeven door inspirerende mensen.

Voor de kinderen zijn er gratis workshops en is er randanimatie.

Was je zelf in de ban van De Mol? Ontmasker dan op 1 mei de Mol van Arkades. Het spel start om 13u30. Tussendoor vallen de kandidaten af en kan De Mol ontmaskerd worden. De winnaar heeft recht op een schitterende prijs. Ook de publiekswinnaar zal niet met lege handen naar huis gaan.

Voor wie het spel? Kinderen tussen 8 en 14 jaar stellen zich kandidaat voor 15 april. Nadien worden de inzendingen gescreend. De 10 spelers, inclusief de Mol worden geselecteerd en op de hoogte gebracht. De Mol zelf wordt vooraf voorbereid op het spel.
Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier: klik HIER.

Het hele Arkadesteam hoopt je te groeten op 1 mei. 

Arkades is een trekpleister voor meer- en hoogbegaafde kinderen. Zij hebben immers, meer dan wie ook, nood aan intellectuele uitdaging en samen zijn met ontwikkelingsgelijken. Alle expertise rond hoogbegaafdheid is dan ook in huis.
Arkades is er dus voor kinderen die nood hebben aan intellectuele ontwikkeling, maar zeker ook voor die kinderen die uit hun comfortabele hangmat moeten komen.

Arkades is lid van de STEM-academie

De STEM-academie kadert binnen het STEM-actieplan van de Vlaamse overheid. STEM verwijst naar Science (wetenschap), Technology (technologie), Engineering (ingenieursvak) en Mathematics (wiskunde).

Info : Elke Coorens (foto), hoofdcoördinator, Arkades vzw, info@arkades.be, www.arkades.be