Waarschuwingsbericht

Automatic fallback to the cURL connection method kicked in to handle the request. Result code from the failing request: 503

U bent hier

Opendeurdag in het sprookjesbos

Westerlo
21.04.2019 - 13.32u
Door: Mark Jaspers

Op zondag 5 mei zet het sprookjesbos in Westerlo zijn deuren open voor het grote publiek, maar vooral kinderen tot 10 jaar zullen een onvergetelijke namiddag beleven. Kom binnen langs de grote kasteelpoort en ontdek de vele nieuwigheden in het sprookjesbos. Begin je wandeling aan het Boswachtershuis vóór 15 uur zodat je alle acts kan zien.

In het bos kom je sprookjesfiguren, een grote en kleine goochelaar, een reus, Lange Gust op zijn step, een peperkoeken huisje, een zwiermolentje en nog zoveel andere verrassingen tegen. Elk ingeschreven kind krijgt een wafel op eens stokje.

Kom je sprookjespakket met kaboutermuts voor de sprookjeswandeling op voorhand kopen bij Toerisme Westerlo. Dat is voordeliger en dan moet je ook niet meer aanschuiven op zondag 5 mei. Het kost 4 euro per kind.

Wil je toch de dag zelf inschrijven? Dat kan aan het Boswachtershuis tussen 13.30 en 15 uur. Dan betaal je 5 euro per kind.

Datum: 5 mei 2019
Uur: vanaf 13.30 uur
Deelnameprijs: 4 of 5 euro per kind (met kaboutermuts)
Locatie: jeugdherberg Boswachtershuis, Papedreef 1 te Westerlo
Parking: Sportpark De Beeltjens, Kasteelpark 6
Meer info: Toerisme Westerlo, 014 54 54 28 of info@toerismewesterlo.be

imageMeer nieuws

Skyports, AZ Turnhout en Stad Turnhout sluiten overeenkomst voor medische transporten met drones

Turnhout regio 23.05.2019 - 09.36u reading time9min

In september start in AZ Turnhout een uniek proefproject om medische stalen en medicatie tussen de ziekenhuiscampussen te vervoeren met drones.

AZ Turnhout, Stad Turnhout en droneserviceprovider Skyports testen gezamenlijk een nieuwe logistieke dienst waarbij medische producten worden getransporteerd met drones.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto