Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Opendeurdag hoofdkantoor politiezone Balen-Dessel-Mol: welkom op 24 september

Op zondag 24 september krijg je de kans om een blik te werpen achter de schermen van onze politiezone. Dan organiseert politie Balen-Dessel-Mol een opendeurdag in het hoofdkantoor met demonstraties en animatie. Iedereen is welkom tussen 10 en 17 uur in de Guido Gezellestraat 29. Er zijn activiteiten voor jong en oud.

Kom je graag de wereld van de politie en de carrièremogelijkheden ontdekken? Neem dan zeker een kijkje bij de demonstraties van het fietsteam en de politiehonden. Ervaar het gevaar van dodehoeksituaties met virtual reality brillen of neem plaats in de tuimelwagen zodat je het belang van de gordel aan den lijve ondervindt.

Bezoek zeker de verschillende informatiestanden en de laserschietstand. Of maak tijd voor een fotoshoot op een politiemotor en maak kennis met de campusflik of je wijkagent. Voor de kinderen is er een springkasteel en kindergrime.

Aparte dienstregeling

Door de opendeurdag kan je op zondag 24 september alleen in de wijkkantoren van Balen en Dessel een aangifte doen. De politie is wel altijd telefonisch bereikbaar via 014 33 37 00. Voor dringende politiehulp, bel je 101!

Politie Balen-Dessel-Mol, 014 33 37 00, carole.vaes@police.belgium.eu

Guido Gezellestraat 29, Mol, België

Deel dit artikel