Zaterdag en zondag kan je tijdens de opendeurdagen bij Blok Security en Blok Projects  genieten van heel wat kortingen en acties.  Zaakvoerder Marino Bernardon : 'Op het hele gamma van alle beveiligingen tot poorten - rolluiken - zonwering en terrasoverkappingen krijg je kortingen.  Elke bezoeker maakt trouwens kans op een waardevol geschenk, dat na deze dagen bekend gemaakt wordt.'

Blok Security en Blok Projects blijven groeien.

Het gespecialieerd bedrijf van zaakvoerder Marino Bernardon heeft zijn vestiging aan de Rode Kruisstraat ingeruild voor een opvallend ruim pand buiten de Ringlaan op de Herenthoutseweg 145. Daar is niet alleen extra parking voor de deur, maar ook meer visibiliteit én een grotere showroom met bureauruimtes.

'Het begon allemaal met het bijmaken van sleutels', weet dynamische ondernemer Marino Bernardon. 'Mensen vroegen eerst achter sloten, deuren en ramen. Ons gamma breidde continu uit.'

Vandaag levert Blok zowel kluizen en brandkasten, traliewerk, rolluiken, zonnewering, terrasoverkappingen en sectionaalpoorten. Maar ook, en dit is nieuw, installeert het Blok-team zorgproducten Secucare met o.a. modulaire drempelsystemen, klapbeugels, stoelzitjes en anti-slip producten voor 50+-ers en personen met een handicap, voor een veiliger thuis.

Ook installeert Blok Multifilm zonwering voor optimale lichtwering en warmtewering. Multifilm zonwering is een binnen-zonwering die net zo goed werkt als een buiten zonwering.

Multi merken topkwaliteit
Blok werkt samen met de bekendste leveranciers in de sector maar profileert zich nadrukkelijk als een multi merken installateur. 'Zo bieden we een compleet gamma aan, van prijsbewust naar top en design', aldus Marino.

In de 500m2 ruime showroom krijg je een aantal voorbeelden en demo's te zien. Daarnaast zijn er nog 250m2 bureauruimte en 180m2 stockage in de kelder.

Blok huist nu in een pand waar vroeger een bakkerij en een vestiging van Fruitmarkt Cools waren ondergebracht. Het nam zo'n 5 maanden in beslag om dat te verbouwen. De verhuizing ging gepaard met de aanwerving van een nieuwe commerciële medewerker voor de buitendienst.

Naast het pand van Blok Projects kan je een zomerterras met demo's van verschillende terrasoverkappingen bewonderen.

De activiteiten werden uitgesplitst in Blok Security – alles wat met beveiliging heeft te maken – en Blok Projects, de overige. Blok heeft 11 vaste medewerkers in dienst.

Opendeur zaterdag en zondag doorlopend open tussen 9u en 18u mét verrassingen.

Guy Verellen / NNieuws.