U bent hier

Opendeurweekend Doe-het-zelf Verwimp: '33 jaar de beste prijs/kwaliteit'

Herentals | Neteland
11.05.2019 - 17.53u
Door: Herman Gezelle

Zaterdag kwamen heel wat kooplustigen tijdens de super-opendeurdagen van Doe-het-zelf Verwimp in Wolfstee genieten van topcondities voor hun verbouwingen of nieuwbouw.

10-tallen handige Harry's ontdekten tijdens de demonstraties dat DHZ Verwimp het nieuwste gamma in de sector volgt en trendy materialen presenteert. O.a. Peter van IPC Soteco Benelux presenteert er een nagelnieuw assortiment professionele stof- en waterzuigers, zowel voor KMO als privé-gebruik.

Totaalgamma voor in en om het huis

'Doe Het Zelf Verwimp biedt een totaalgamma aan benodigdheden en materiaal voor alle soorten karweien, herstellingen of bouwklussen in en om het huis', zegt co-zaakvoerder Walter Verwimp.  'Gereedschap, machines, hout, ladders, isolatie, dakbedekking, lijmen, verven, vernissen, ijzerwaren,...

De stilaan eindeloze productenlijst breidde de afgelopen jaren steeds verder uit. Na twee verbouwingen beschikt Doe Het Zelf Verwimp over 5000 m² bedrijfsruimte, waarvan 2000 m² winkel/toonzaal en 3000 m² werkplaats/magazijn.

U vindt er alle materialen onder één dak om uw project tot een goed einde te brengen.'

'33 jaar de beste prijs/kwaliteit'

'Binnen het ruime gamma biedt Doe Het Zelf Verwimp voor elk product verschillende keuzemogelijkheden', vervolgt Walter Verwimp.  'We hebben uiteraard de bekende A-merken. Zoekt u naar een prijsbewust alternatief? Ook dan vindt u bij ons het nodige.

Aanvullend op onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kan u profiteren van onze maandelijkse superpromoties. U geniet dit weekend van extra kortingen en ontvangt een kleine attentie.'

De gerenommeerde bouwmarkt en doe-het-zelf-zaak Verwimp heeft een ondernemerspalmares van meer dan 33 jaar.

Ieder jaar kent het opendeurweekend vol animatie voor heel de familie een stijgend succes. Zondag 12 en maandag 13 mei kan je er ook nog terecht voor de knallende condities en kortingen. (ad-GVDB)

imageMeer nieuws

Schrijf je in voor de cursus meester-molenaar

Mol 21.05.2019 - 11.28u reading time5min

Levende Molens vzw en erfgoeddienst k.ERF zoeken nieuwe meester-molenaars die het eeuwenoude molenambacht onder de knie willen krijgen. Dit najaar start in Mol een 10-delige cursus. Twijfel je nog? Enkele molenaars vertellen op donderdag 23 mei in B&B 's Heerenhoef aan de Retiese watermolen vol vuur waarom zij voor het vak kozen.

Gemeentebestuur schenkt 3.250 euro noodhulp aan zwaar getroffen Mozambique

Mol 21.05.2019 - 11.23u reading time3min

De gemeenteraad besliste op 20 mei om 3.250 euro uit het noodhulpfonds over te maken aan Mozambique. Begin dit jaar werd dit land zwaar getroffen door de cycloon Idai. Heel wat mensen verloren alles. De beslissing kwam er na aanvraag van het Consortium 12-12 voor het toekennen van noodhulp en na positief advies van de derdewereldraad. Wil je de slachtoffers ook steunen? Doe dan een gift via www.1212.be.

Formule 1-legende Niki Lauda is overleden

Internationaal 21.05.2019 - 06.21u

Internationale erkenning voor Arboretum Kalmthout

Internationale erkenning voor Arboretum Kalmthout
Nationaal | Provincie Antwerpen 21.05.2019 - 06.15u

€5.000 voor REVAlution Center To Walk Again

Herentals 21.05.2019 - 06.09u

Belcampi lanceert de eerste pasta van Belgische bodem

Belcampi lanceert de eerste pasta van Belgische bodem
Geel | Herentals | Internationaal | Kempen regio | Nationaal | Vlaanderen 20.05.2019 - 23.16u

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto