U bent hier

Opening authentieke koffiebar in de Oude Stad van Antwerpen

Provincie Antwerpen
02.12.2013 - 14.34u
Door: Franky Van Leeuwen

Dit weekend opende Caffe Mundi voor het eerst zijn deuren. Een originele koffiezaak, gelegen op de hoek van de Antwerpse Oude Beurs en de Wisselstraat, vlakbij het Stadhuis en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Je kan er terecht voor speciaal geselecteerde koffie uit heel de wereld, van Ethiopië tot Brazilië en van Colombia tot Indonesië. Dagelijks kan je als klant kiezen uit minstens zes soorten vers gebrande koffiebonen die gemalen worden op het moment dat je ze bestelt.

Eigenaars Tom Helsen (25) en Isabelle Van Echelpoel (23) kiezen voor kwaliteit met specialty coffees, bonen van de beste smaak die geproduceerd worden in speciale microklimaten. Om zich te onderscheiden van de andere hebben ze bij Caffe Mundi ervoor gekozen om zelf het hele koffieproces te doorlopen. Zo branden ze zelf hun koffie in hun eigen koffiebranderij. Zelfs de meest veeleisende koffieliefhebber zal verrast en tevreden zijn met het uitgebreide assortiment van Caffe Mundi.

De passie voor koffie willen Tom en Isabelle delen met hun klanten door jaarlijks een aantal workshops en interessante thema-avonden te organiseren. Of ben je op zoek naar een uniek kader voor jouw event, vanaf 19 uur kan je de espressobar van Caffe Mundi reserveren voor vergaderingen, privéfeestjes, ... Caffe Mundi zorgt daarbij voor een culinaire omkadering op hoog niveau.

Verslag & Foto's : Jolien Van Noten / Nnieuws

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto