Zondag kan je op de Grote Markt en in het cc ' Schaliken volop genieten van de plechtige opening van het cultureel jaar. Aan de balie van cc 't Schaliken kan je nog tickets kopen voor enkele voorstellingen.

Op zondag 25 september geeft cultuurcentrum ’t Schaliken met het Openingsfeest het startschot voor het nieuwe culturele seizoen. Meer informatie vindt u op http://www.schaliken.be/openingsfeest-2011. Ook heeft cc ’t Schaliken een paar nieuwe voorstellingen op het programma staan.  Tijdens het Openingsfeest kunt u aan de balie tickets kopen voor deze voorstellingen:

Kommil Foo - Breken (try-out)
Woensdag 8 februari 2012 om 20 uur in de schouwburg
Toegang: € 20 / € 18,50 (korting) / € 17 (abo)
Tickets aan de balie (niet via mail of telefonisch): vanaf zondag 25 september van 14 tot 17 uur
Tickets via mail, telefoon en aan balie: vanaf maandag 26 september om 9 uur

De broers Walschaerts staan op de top van hun kunnen en ontwikkelden door de jaren heen een volstrekt unieke stijl: ontroering, humor, muzikaliteit en een absurde beeldentaal. Als geen ander beheersen Mich en Raf de kunst om met minimale middelen maximaal te ontroeren. Kommil Foo dwingt de kijker op het puntje van zijn stoel.

Joke van Leeuwen - gedichten uit Tikken tegen de maan (6 )
Woensdag 25 januari 2012 om 14.30 uur in de Lakenhal
Toegang: € 5 / € 3,50 (korting)
Tickets aan de balie (niet via mail of telefonisch): vanaf zondag 25 september van 14 tot 17 uur
Tickets via mail, telefoon en aan balie: vanaf maandag 26 september om 9 uur

Naar aanleiding van Gedichtendag, leidt auteur Joke van Leeuwen u rond in de Lakenhal. Daar loopt vanaf 7 januari 2012 de tentoonstelling Tikken tegen de maan. Joke van Leeuwen vertelt meer over de illustraties en leest gedichten voor.