Het gaat hard voor KB Car Cleaning uit Westmeerbeek. Het bedrijf van zaakvoerder Kris Bloemmen uit Herselt, is pas bezig sinds 2007, en heeft momenteel reeds 10 medewerkers in dienst. In 2017, exact 10 jaar later, startte oudste zoon Jesse een tweede afdeling op, KB Banden & Velgen.

Nu wordt de tweede bedrijfshal officieel geopend, en recent werd nog geïnvesteerd in een extra magazijn voor de opslag van het 'bandenhotel'.

'Onze firma heeft de laatste jaren een explosieve groei gekend' zegt Kris Bloemmen, zaakvoerder van KB Car Cleaning. 'We moesten echt wel een tweede bedrijfshal in gebruik nemen, specifiek voor het plaatsen en vervangen van banden, en ook de extra stockage-ruimte voor de banden was meer dan welkom.

Met de twee panden hebben we nu alle mogelijkheden om onze klanten een top-service te bieden, zoals ze die van ons gewend zijn. De twee bedrijfspanden zijn aanpalend, wat toelaat een totaalpakket aan te bieden, en anderzijds de administratie en werkplaatsen beter gescheiden houdt.'

KB Car Cleaning is het car-, truck- en moto-cleaningbedrijf, dat gespecialiseerd is in het klaarmaken van nieuwe en gebruikte voertuigen, en heeft voornamelijk garages, bedrijven en invoerders als klant, maar ook particulieren kunnen er terecht.

Daarnaast zijn ze exclusief verdeler en plaatser van Williams lak- en interieurverzegeling. Verder werd ook gestart met PDI (pre-delivery inspection) van wagens voor garages en importeurs. KB Banden & Velgen, plaatst nieuwe banden en velgen, terwijl je voor de bandenwissels kan rekenen op het bandenhotel voor de perfecte opslag en bewaring.

Vrijdag wordt de nieuwe bedrijfshal officieel geopend met een mooie receptie voor genodigden, tijdens gans het weekend kan je op de KMO-site La Corbeille in Westmeerbeek terecht voor het opendeurweekend van beide firma's. 'Fantastisch dat het mooi weer zal zijn, we verwachten dan ook best veel bezoekers' aldus nog Kris en Jesse, die alvast blij zijn met de nieuwe panden. (pp)