Op 1 juli 2011 om 13 uur opent het maïsdoolhof (terrein van FC Stenen, Arkstraat 1) voor het tweede jaar op rij zijn deuren. Nieuw dit jaar is de wilde boerendochtertocht door het maïsdoolhof in samenwerking met de oud-KLJ Lichtaart.

Kom met het hele gezin en geniet als een echte Sherlock Holmes van een spannende dag. Vind aan de hand van vragen en opdrachten de uitgang van het doolhof.
 
Het maïsdoolhof is elke dag geopend van 1 juli tot en met 4 september van 13 tot 18 uur. De kassa sluit om 17 uur. Huisdieren zijn niet toegelaten. De inkomprijs is 4 euro per persoon, 3 euro voor kinderen tot 12 jaar en voor groepen vanaf 25 personen. Er is een kleuterdoolhof, een familiedoolhof en er zijn leuke landbouwspelen.
 
Groepen vanaf 50 personen die buiten de openingsuren reserveren, betalen minimum 150 euro. Vanaf 51 personen kost de toegang dan 3 euro per persoon.
 
NIEUW: wilde boerendochtertocht
Op vrijdag 29 juli, 5 en 12 augustus 2011 kan je in het donker een ‘ondeugende’ tocht maken in het maïsdoolhof. De vragen zijn aangepast en wat pittiger en dus ideaal als avondactiviteit om met je vrienden te doen! De kassa is open van 21 tot 23 uur. De inkom is 5 euro inclusief een drankje. De tocht is niet geschikt voor kinderen. De wilde boerendochtertocht wordt georganiseerd in samenwerking met de oud-KLJ van Lichtaart.
 
Meer info:
Toerisme Kasterlee, Markt 13, 2460 Kasterlee