Op zaterdag 4 augustus om 13 uur opent de maïsdoolhof (terrein van FC Stenen, Arkstraat 1) voor het derde jaar op rij zijn deuren.

Kom met het hele gezin en geniet als een echte Sherlock Holmes van een spannende dag. Vind aan de hand van vragen en opdrachten de uitgang van de doolhof.
 
De maïsdoolhof is elke dag geopend van 4 augustus tot en met 2 september van 13 tot 18 uur. De kassa sluit om 17 uur. Huisdieren zijn niet toegelaten. De inkomprijs is 4 euro per persoon, 3 euro voor kinderen tot 12 jaar en voor groepen vanaf 25 personen. Er is een kleuterdoolhof, een familiedoolhof en er zijn leuke landbouwspelen.
 
Wilde boerendochtertocht
Op zaterdag 11 augustus, vrijdag 24 augustus, vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september 2012 kan je in het donker het mysterie over de verdwenen boerendochter ontrafelen. De kassa is open van 21 tot 23 uur. De inkom is 5 euro inclusief een drankje. De tocht is niet geschikt voor kinderen. De wilde boerendochtertocht wordt georganiseerd door de oud-KLJ van Lichtaart in samenwerking met het gemeentebestuur.