Op zaterdag 23 februari opent overdekt zwembad Vita Den Uyt de deuren tijdens een groot openingsfeest. In oktober namen we afscheid van het overdekt zwembad zoals we het kennen, het gebouw vol herinneringen was dringend aan vervanging toe. De nostalgie maakt plaats voor een spiksplinternieuw zwembadencomplex om nieuwe herinneringen te maken.

Ondertussen is het al bijna twee jaar geleden, de aankondiging van de plannen voor een spiksplinternieuw zwembadencomplex. Er is enorm veel werk verzet met als resultaat dat we bijna de eerste duik kunnen nemen!

Op 23 februari plant Vita Den Uyt een groot openingsfeest, iedereen is welkom! Voor praktische info zoals openingsuren, prijzen, zwemlessen, ... kan je terecht bij www.gemeentemol.be/zwembadvitadenuyt.

Wist je dat...

Er altijd minimum twee zwembanen gereserveerd zijn voor publiekzwemmen? Tijdens de openingsuren kan je er dus altijd terecht, ook als er scholen of clubs aan het trainen zijn!

Er aan het complex ook een fitnesszaak komt? Mooze Lifestyle Club zorgt voor de uitbating. Ze hebben vestigingen in onder andere Hasselt, Sint-Truiden en Houthalen en willen nu ook hier het publiek kennis laten maken met hun kwaliteitsvolle fitness. Neem alvast een kijkje op www.mooze.club.

Je hier ook terecht kan voor verschillende aqualessen voor volwassenen? Aquagym, keep on swimming, start-to-crawl, ...!

Meer info: Zwembad Vita Den Uyt, info@vitagroep.be, www.vita-denuyt.be