Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Opening nieuwe IJsbar 'Bollekeschol' in Westerlo : op fietsroutes, buurt gemeentehuis

IJsbar 'Bollekeschol'

Bollekeschol, de nieuwste ijsbar in het hart van Westerlo opent op vrijdag 21 juni. Bollekeschol, voorheen bekend als café 't Contrast, is volledig vernieuwd en biedt nu een unieke ervaring voor jong en oud.

Bollekeschol: Dé Plek voor een Welverdiende Pauze

“Gelegen langs fiets- en wandelroutes, maar ook in de schaduw van het prachtige gemeentehuis van Westerlo is Bollekeschol de ideale plek om even bij te komen en te genieten van een heerlijke traktatie",  zegt zaakvoerder Bruno Willems.  "Of je nu onderweg bent of gewoon op zoek bent naar een gezellige plek om te ontspannen, bij Bollekeschol ben je aan het juiste adres."

"Bollekeschol zal niet alleen het lekkerste verse schepijs serveren, maar je zal er op het gezellige terras ook kunnen genieten van een assortiment aan heerlijke streekbieren, frisse drankjes, feestelijke bubbels of aromatische koffies. Vanaf vrijdag 21 juni 14u bent u van harte welkom, en dat telkens tussen 14u en 22u.

Claar Bertels : “Bij warme avonden verlengen we graag onze openingstijden zodat je langer kunt blijven genieten van al het lekkers dat we te bieden hebben.”  

Bollekeschol – Bruno Willems en Claar Bertels
De Merodedreef 61 Westerlo

De Merodedreef 61, Westerlo, België

IJsbar 'Bollekeschol'

Deel dit artikel