U bent hier

Opening nieuwe locatie emino Geel, Ann Ceurvels is fan

Geel
21.03.2019 - 20.09u
Door: Mark Jaspers

Emino opent vandaag een nieuw kantoor in de Dokter Vandeperrestraat. Eén van de aanwezigen is Ann Ceurvels, auteur van het boek 'Etiketjes'.

"Bij emino is het onze drijfveer om duurzame tewerkstelling te realiseren. We zijn er van overtuigd dat iedereen moet kunnen werken en aan het werk moet kunnen blijven. Dat is niet altijd evident. V

oor sommige mensen is het een lastig parcours. Dan is emino er om hen te ondersteunen" legt Ann Leys, directeur emino Antwerpen uit. Emino is een Vlaamse organisatie met meer dan 20 vestigingen. Hierdoor zijn ze sterk lokaal verankerd. "Die lokale verankering is belangrijk om onze doelstelling te realiseren" vertelt Ann Leys. "Onze jobcoaches kennen de regio. We hebben goede relaties met bedrijven en partnerorganisaties".

Ann Ceurvels is blij met het bestaan van emino. "Volwassenen met een 'Etiketje' ondervinden beperkingen op verschillende gebieden van hun functioneren. Soms ook rond de skills die nodig zijn om een job aan te kunnen of vol te houden.

Mits de juiste begeleiding en de 'juiste man op de juiste plek', kunnen zij wel aan een fijne betrekking geraken. En daar komt emino voor mij in zicht. Zowel uit eigen ervaring als vanuit de ervaringen binnen mijn praktijk, weet ik dat deze "helpende hand" écht een verschil kan maken op de weg naar werk of tijdbesteding. Om die reden wil ik dan ook initiatieven als emino voluit mee ondersteunen en promoten."

"Het klopt dat nog te weinig mensen emino kennen. Nochtans hebben we een gevarieerd aanbod voor verschillende fases van een loopbaan bijvoorbeeld loopbaanbegeleiding, ondersteuning bij de terugkeer naar werk, coaching voor jongeren die de eerste stappen zetten naar werk.... Dat was ook de aanleiding voor de verhuis. We willen meer zichtbaar zijn in het straatbeeld zodat werknemers en bedrijven ons beter leren kennen."

Over emino

Elk talent verdient een plek op de arbeidsmarkt. Emino zet zich in om ongewoon talent duurzaam en volwaardig aan het werk te helpen en te houden. Daarom informeert, adviseert en ondersteunt emino werkzoekenden, werknemers en bedrijven.

Emino - Dokter Vandeperrestraat 71 -  Geel - www.emino.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto