Zaterdag opende in de Velodroomstraat 25 Herentals Siam Wellness, een initiatief van Rudi Ooms uit Herentals en zijn echtgenote de Thaïse 'Ben' Benchamart.




 

Gediplomeerde Ben past in Siam Wellness de traditionele Thaïse massage toe.   De massages van Siam Wellness hebben niets te maken met erotische massages. Er zijn lichaams-, gezichts-, kruidenstempel-, olie-, stoel-  en voetenmassages.

  2 Boeddhistische monniken uit Mechelen kwamen zaterdag de Siam Wellness inwijden.  Ben en Rudi waren zeer vereerd.

Een Thaïse massage gaat stevig diep, doet de eerste keer een heel klein beetje pijn, maar geeft een erg positief resultaat achteraf.

Een startend succesverhaal
Rudi Ooms : 'Ik leerde 3 jaar geleden  Ben in Bangkok kennen.  Het eerste wat ze vroeg toen we van de eerste tsunami van onze prille gevoelens waren bekomen,  was: “Can I massage in Belgiam?”

Het enige waar we op focussen is de kwaliteit van de massages, niet op kitcherig design in Taj Mahal stijl, de website bouwden we zelf,  het liet ons o.a. toe om onze prijzen democratisch te houden.

Ook de massages doet Ben allemaal zelf, het is niet gemakkelijk om even bekwame Thaise masseuses  te vinden in de Kempen, dus houden we het op Ben.'

Meer info over het massage-aanbod, gezondheidstips en prijzen
bel Ben of Rudi 014-85 34 00  of  www.siam-wellness.be.
 
Beelden Guy Verellen / Nnieuws