Op zondag 24 april wordt op de nieuwe Markt in Kasterlee de start van het toeristisch seizoen feestelijk ingezet van 13 tot 18 uur.

De Koninklijke Fanfare De Kunstminnaars uit Kasterlee opent om 13 uur al marcherend over de Markt. Banton Boom Bike, Project Two en The Vickings zorgen mee voor de muzikale sfeer.

Op de verkeersvrije Markt geniet je van het lekkers van de Kastelse Biervereniging, Kempense Geitenkaas Polle, Ijsmanneke, Ijssloeberke, Oxfam Wereldwinkel KLT, De Pensenmobiel, De Pompoenerie en Tavino. De horeca-uitbaters op en rond de Markt ontvangen jullie van harte op hun terrassen.

De kinderen amuseren zich aan de grote tekentafel, met de mega-gezelschapspelen of met de kabouterspelen van VVV-Toerisme Kasterlee vzw. Ze kunnen zich laten grimeren of ze kunnen zonnebloemen planten bij het kraampje van Den Hof van Isschot.

Butiq, Boudoir d'or, Oxfam Wereldwinkel KLT, Kinderkleding Sophie, Lingerie Kennis & Fashion en Sinjeur by Jona openen hun deuren voor de shoppers.

Je kan die zondag ook de familieactiviteiten 'de Beestige Bosbewoners' en 'het TrekjanPad' gratis uitproberen. Stuur een facebookbericht naar de toeristische dienst om je rugzak te reserveren. De actie geldt zolang de voorraad strekt.

"De zin om samen te genieten en terug buiten te komen is groot. Met de Opening van het Toeristisch Seizoen nodigen we inwoners en bezoekers uit om van onze vernieuwde dorpskern volop te genieten en te klinken op een succesvol toeristisch jaar," zegt burgemeester Ward Kennes.

Meer info: www.visitkasterlee.be