Wie op zondag 24 april tijdens de opening van het toeristisch seizoen bij de dienst toerisme Mol een gps, MP3 of rugzakje wil ontlenen, mag tot en met 21 april inschrijven. De dienst toerisme verhuurt die dag gratis gps toestellen voor geocache 'De Mol Code' en MP3-spelers voor de MP3-wandeling 'Spijkers met koppen'.

Ook de rugzakjes voor de kinderwandeling 'Shaggy en Sherry' zijn gratis. Het aantal toestellen en rugzakjes is beperkt, wees er dus op tijd bij.

Ontrafel de mysteries van Mol met een gps in je hand en vind de verborgen schatkist. Of ontdek via de MP3-wandeling 'Spijkers met koppen' verschillende gebouwen, markante monumenten en interessante straatbeelden van het Centrum. Kinderen mogen dan weer gewapend met een rugzakje vol materiaal en een opdrachtenboekje, op zoek gaan naar de code van 'De schat van de baron' tijdens de kinderwandeling 'Shaggy en Sherry'.

Op zondag 24 april zetten ze samen met tal van toeristische actoren het toeristisch seizoen feestelijk in. Het volledige programma vind je op www.visitmol.be of in de vrijetijdskrant Uit in Mol maart-april.