Op dinsdag 8 december 2020 openen wij, de leerlingen van het 7de jaar retailmanagement en visual merchandising van kOsh campus Collegestraat in Herentals, onze eigen lokale winkel.

Wij zijn blij dat onze deuren nog echt open kunnen. Onze originele naam verwijst naar de 100% lokale producten. Onze winkel is gelegen op nummer 37 in de Collegestraat is. Welkom in bij 'Local 37'!

We openen een stijlvolle pop-upwinkel met leuke en originele eindejaarsgeschenken.

Dit jaar werken we samen met lokale projecten zoals Den Brand vzw, maar ook met mensen die thuis mooie en unieke spulletjes maken. In verschillende afdelingen van kOsh werken leerlingen aan hun ondernemend project.

Ook het resultaat van hun projecten is te koop in onze winkel. Verwacht je aan een kleine winkel met gezellige Shop in Shops. Achter elk artikel schuilt een fantastisch verhaal!

We hebben voor alles zelf gezorgd: de inrichting van de winkel en de etalages, geschenkmanden maken, contacten leggen met de leveranciers, de opstart van het voorraadsysteem, de boekhouding, de promotie, het bouwen van een website..... Ieder van ons heeft een eigen functie binnen de onderneming.

Shop je liever online? Onze webshop staat volledig op punt. https://local37kosh.wixsite.com/webshop

Onze openingsuren vanaf dinsdag 8 december 2020 (t.e.m. vrijdag 18 december 2020): Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Unizo leeronderneming Local 37
Collegestraat 37
2200 Herentals