Openluchtzwembad Vita Den Uyt opent opnieuw de deuren op woensdag 1 juni. Bij mooi weer, dus bij temperaturen van +20 graden én droog weer, ben je welkom op woensdag, zaterdag en zondag van 12 tot 20 uur.

Je moet niet reserveren. Wie een ticket koopt voor het buitenzwembad, kan niet naar het binnenbad. Bij extreem mooi weer opent Vita Den Uyt het openluchtzwembad op extra dagen of avonden.

Het buitenbad heeft een eigen in- en uitgang. De combinatie van binnen- en buitenbad is in juni en september niet mogelijk! Je kiest dus voor het binnenbad of het buitenbad!

Openingstijden juni en september

· Het openluchtzwembad is open op woensdag, zaterdag en zondag van 12 tot 20 uur bij mooi weer. Dit wil zeggen, bij temperaturen van +20 graden én droog weer.

· Bij extreem mooi weer opent Vita Den Uyt het openluchtzwembad op extra dagen of avonden.

· Reservatie niet nodig.

· Je kan geen combiticket kopen voor binnen- en buitenzwembad.

· Er zijn altijd twee banen ter beschikking voor de baantjeszwemmers, zowel in het binnen- als het buitenzwembad.

Openingstijden juli en augustus

· Het openluchtzwembad is elke dag open van 10 tot 21 uur.

· Het binnenzwembad is open op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 9 tot 21 uur. Op dinsdag en donderdag kan je er terecht van 6.30 tot 21 uur. Meer info over de banenplanning vind je op www.vita-denuyt.be. Er zijn altijd twee banen ter beschikking voor de baantjeszwemmers, zowel in het binnen- als het buitenzwembad.

· Reservatie is niet nodig, maar wel mogelijk via de webshop op www.vita-denuyt.be. Je ontvangt dan een QR-code via mail.

· Je koopt een combiticket voor binnen- en buitenzwembad.