Als corona het toelaat, opent openluchtzwembad Vita Den Uyt op zaterdag 15 en zondag 16 mei opnieuw de deuren. Bij mooi weer, dus bij temperaturen van +20˚C graden én droog weer, ben je welkom van 12 tot 20 uur. Reserveren is niet nodig.

Let op! Wie een ticket koopt voor het buitenbad, kan niet naar het binnenbad. Hou je tijdens je bezoek aan de actuele coronamaatregelen en draag steeds een mondmasker als je je verplaatst op het domein. Meer info vind je op www.vita-denuyt.be.

Het buitenbad heeft een eigen in- en uitgang. Er worden maximum 125 bezoekers (+12 jaar) toegelaten in het water. De combinatie van binnen- en buitenbad is niet mogelijk! Je kiest dus voor het binnenbad of het buitenbad!

Openingstijden mei en juni

· Woensdag van 13 tot 18 uur

· Zaterdag en zondag van 12 tot 20 uur

Kleedhokjes open

Bezoekers van het openluchtzwembad kleden zich om in de kleedhokjes van het buitenbad.

Douchen kan niet, afspoelen wel

Na het zwemmen kan je je niet douchen. Afspoelen kan wel aan één van de vier douchepalen die je vindt naast het buitenbad, ter hoogte van de voetbaden. Het is niet toegelaten om je aan deze douchepalen te wassen met zeep of je haren te wassen.

Zomerbar Bistr'eau Den Uyt open

De zomerbar van Bistr'eau Den Uyt is tijdens de openingsuren van het buitenbad geopend. Je kan er terecht voor drankjes en snacks.

Maatregelen bijsturen waar nodig

Mochten er toch meer bezoekers opdagen dan verwacht, dan schakelt Vita Den Uyt alsnog over op reserveren van tijdsblokken. Plan je een bezoek? Check dan de actuele coronamaatregelen op www.vita-denuyt.be.

Meer info: Vita Den Uyt, 014 39 19 30, mol@vitagroep.be, www.vita-denuyt.be