Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Opnieuw treinen tussen Antwerpen, Kempen en Limburg, hinder stilaan voorbij na zware ochtendspits

NMBS

Er rijden opnieuw treinen tussen Herentals en Lier. Het verkeer lag vanmorgen urenlang stil in beide richtingen en dat had een grote impact op de lijn tussen Antwerpen-Lier-Herentals, en Limburg. 

Een treinbestuurder heeft vanmorgen rond 06u een lichaam gevonden in de buurt van de sporen ter hoogte van Kessel. Het gerecht onderzoekt de omstandigheden van het incident.

Er wordt momenteel onderzocht wat er precies is gebeurd. Dat had een grote impact op het treinverkeer.

"Er was veel hinder omdat er geen treinverkeer werd toegelaten. De juiste omstandigheden moeten natuurlijk onderzocht worden. Zolang daarover geen duidelijkheid was, werd er geen verkeer toegelaten", legt Thomas Baeken van spoorwegbeheerder Infrabel uit. (NMBS/VRTNWS)

Gerechtelijke politie en parket kwamen ter plaatse om de omstandigheden van het overlijden te onderzoeken. Er werd afgelopen nacht of vanochtend geen aanrijding gemeld, toch zou de persoon aangereden zijn door een trein en wordt een wanhoopsdaad niet uitgesloten. 

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

NMBS

Deel dit artikel