U bent hier

Oproep kandidaten voor cultuurprijs Herentals

Herentals
23.09.2014 - 22.01u
Door: Herman Gezelle
De Herentalse cultuurraad reikt jaarlijks een cultuurprijs uit met als doel het culturele leven in Herentals aan te moedigen, te promoten en te waarderen. De prijs wordt uitgereikt aan een persoon of vereniging die in het afgelopen culturele jaar een opmerkelijke prestatie heeft geleverd op het vlak van letterkunde, toneel, muziek, dans, geschiedenis, volkskunde, fotografie, film, schilderkunst, beeldende kunst ... of die in het afgelopen culturele jaar op een andere wijze een verdienstelijke bijdrage heeft geleverd aan de cultuurbeleving in Herentals.
 
Het culturele jaar loopt van 1 september 2013 tot en met 31 augustus 2014.
 
De kandidatuur gebeurt schriftelijk en moet, samen met een motivatie, worden ingediend bij de Herentalse cultuurdienst vóór 30 november 2014. Het volledige reglement kan u nalezen op www.cultuurraadherentals.be. Op de algemene vergadering van 14 januari 2015 worden de genomineerden door het bestendig bureau voorgesteld, waarna de afgevaardigden van de verenigingen die zijn aangesloten bij de cultuurraad hun stem kunnen uitbrengen. De avond wordt afgesloten met de prijsuitreiking en een receptie.
 
Inlichtingen en kandidaturen bij cultuur, Grote Markt 35 2200 Herentals, cultuur@herentals.be, 014-28 51 30, www.cultuurraadherentals.beFoto's archief Nnieuws
imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto