U bent hier

Optreden D-Base vzw keizer karel olen

Olen
09.05.2018 - 23.41u
Door: Lex Verellen

D-Base, lekker gepeperd en gekruid, is een a-capellagroep met een hoop (kruid)noten op hun zang. Wij van Keizer Karel zijn blij dat deze mannen eindelijk Olen aandoen om het publiek te verrassen met een sprankelend optreden bestaande uit oerdegelijke viergangenmuziek, slows met een rijk boeket en een fruitige afdronk, af en toe haute cuisine en soms gewoon lekker vette fast-food. U kunt het zo gek niet bedenken of het staat op de kaart.

D-Base was ook te zien op de Nederlandse tv, op SBS6, in het programma The Sing Off. In deze wedstrijd voor vocal groups eindigden zij bij de overblijvende acht van een 150-tal ingeschreven groepen.

Kent u a capella en houdt u van het genre, of kende u het niet en dacht u tot daarnet dat a capella een steekbier van hoge gisting uit het hart van de Karpaten was ...? Hoe dan ook, als het water u bij het lezen van deze tekst in d mond liep, dan komt u best eens kijken, luisteren ... en meezingen met D-Base.

Waar: Theaterzaal Het Vierde Oor, Teunberg 51 in Olen
Wanneer vrijdag 7 september 2018 om 20 u
Inkom voorverkoop 12,00 euro, kassa 15,00 euro
Info www.facebook.com/vzwkeizerkarel/– www.keizerkarelolen.be
Organisatie vzw Keizer Karel Olen
Contact: info@keizerkarelolen.be


imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto