Prêt à Boire is een coverband uit Geel met een zeer uiteenlopend repertoire. Voor elk wat wils dus.Prêt à Boire is ontstaan uit het vroegere Silver Bullet, dat vooral het stevigere rock-werk bracht, maar heeft intussen een zangeres onder de arm genomen en zijn repertoire uitgebreid met nummers uit verschillende andere genres om een breder publiek aan te spreken.Anouk, Rihanna, Pink, Duffy, Adele, ... maar ook Kings Of Leon, Green Day, Muse, Blur, Admiral Freebee, ... komen allemaal aan bod om er maar enkele te noemen.

Voor de 2de keer bij ons: coverband "Prêt à Boire" (ex band "Silver Bullet"). Het optreden gaat door op zaterdag 22 september '12. De deuren openen om 21u. Het optreden zelf, start om 22u. Voor slechts € 5 inkom geniet u van een leuke avond vol poprocknummers! Website: http://pretaboire.be/

Prêt à Boire is een coverband uit Geel met een zeer uiteenlopend repertoire. Voor elk wat wils dus. Prêt à Boire is ontstaan uit het vroegere Silver Bullet, dat vooral het stevigere rock-werk bracht, maar heeft intussen een zangeres onder de arm genomen en zijn repertoire uitgebreid met nummers uit verschillende andere genres om een breder publiek aan te spreken. Anouk, Rihanna, Pink, Duffy, Adele, ... maar ook Kings Of Leon, Green Day, Muse, Blur, Admiral Freebee, ... komen allemaal aan bod om er maar enkele te noemen.