U bent hier

Organisatoren van Herentals Fietst moeten op zoek naar 1.5 km nadarafsluitingen

Herentals
16.12.2012 - 09.00u
Door: Herman Gezelle

De organisatie van een Natourcriterium in Heist-op-den-Berg brengt voor de organisatoren van Herentals Fietst een ongemak met zich mee. Heist-op-den-Berg heeft zijn nadarafsluitingen zelf nodig. In totaal gaat het mogelijk om 1.5 km nadarafsluitingen.

Het Natourcriterium in Herentals wordt op donderdag gereden. Het eerste Natourcriterium in Heist-op-den-Berg is de dinsdag daarop volgend. Maar in Heist-op-den-Berg willen ze de nadarafsluitingen al op zaterdag plaatsen.

Heist-op-den-Berg is dan ook nog niet zeker dat hun nadars die anders aan Herentals worden uitgeleend, op tijd terug zijn. Ook de nadars van Nijlen en Berlaar verhuizen mogelijk naar Heist-op-den-Berg.

In Heist-op-den-Berg zijn ze dan ook jaloers dat de nadars in Herentals geplaatst en afgebroken worden door de mensen van het 29 Bn Log in Grobbendonk. Heist-op-den-Berg moet het doen met vrijwilligers en dus eerder beginnen.

Zowel Heist-op-den-Berg als Herentals beraden zich over een oplossing.

Wil Heist-op-den-Berg toch die 1.5 km nadars dan moeten ze in Herentals nog ruimer uitwijken om die ontbrekende km nadars te zoeken, op te halen en terug te brengen.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto