Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Orthopedisten AZ Turnhout starten met consultaties in Hoogstraten

Voortaan kunnen mensen met problemen aan de knie, hand of pols in Hoogstraten op raadpleging komen bij een arts-specialist. In januari starten twee orthopedisten van het AZ Turnhout met raadplegingen in Hoogstraten, op zorgcampus Stede Akkers.

Eind 2022 opende het ziekenhuis een dialysecentrum in Hoogstraten. Aan deze locatie zijn een paar consultatieruimtes gekoppeld. Artsen van verschillende disciplines houden er wekelijks raadpleging. Zo kunnen inwoners van en rond Hoogstraten voor bepaalde zaken dichtbij huis terecht bij een medisch specialist.

Cardiologie, orthopedie en nefrologie

De dienst cardiologie (hartziekten) was al aan het werk in Hoogstraten. Op maandag- en vrijdagvoormiddag kan je in Hoogstraten op consultatie komen bij cardioloog Philippe Nuyens.

Vanaf 11 januari start ook de dienst orthopedie in Hoogstraten en dit op woensdagvoormiddag. Patiënten met knieproblemen kunnen terecht bij dr. William Colyn. Ook dr. Anton Borgers zal in Hoogstraten consultatie houden, hij is gespecialiseerd in de hand en pols.

In het voorjaar van 2023 volgt de dienst nefrologie (nierziekten). Ook deze consultaties zullen doorgaan op woensdagvoormiddag.

Meer info: www.azturnhout.be/nieuws

Deel dit artikel