Zondagnamiddag wordt op het terrein van KFC Grobbendonk de classico tegen Exc. Bouwel gespeeld.

En zoals dat bij een echte classico past is het voor beide teams de belangrijkste wedstrijd van het jaar.

Voor het huidige bestuur van KFC Grobbendonk is het alvast de laatste classico. Er is een nieuw bestuur verkozen en dat treedt volgende zomer aan. Nieuw bestuur, dat wil zeggen dat een fusie tussen beide clubs, een natte droom van een paar enkelingen blijft.

Nieuw bestuur

"Beste spelers, supporters, sympathisanten, sponsors Jullie zullen hier en daar al wel vernomen hebben dat er achter de schermen enkele dingen aan de gang zijn. Wij hebben samen met het huidige bestuur besloten dat het tijd is om meer nieuws naar buiten te brengen. Afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan de bouw van een nieuw, jong, dynamisch en ambitieus bestuur."

"We hebben een ploeg samengesteld van een 9-tal enthousiaste mensen met een hart voor de club. We willen een hernieuwd KFC Grobbendonk waar we allemaal SAMEN aan willen bouwen en samen fier op kunnen zijn. Het nieuwe bestuur zal in werking treden vanaf juni 2017, nu komt er een overgangs periode waar er vooral al gewerkt zal worden op het sportieve naar volgend seizoen toe. Wij willen ook het oude bestuur bedanken voor hun jarenlange inzet voor de club, en om het mogelijk te maken voor ons om dit plan uit te werken. Deze mensen zullen overigens ook niet verdwijnen binnen de club. Wij hopen daarom ook op jullie steun en vertrouwen."

Samenstelling nieuw bestuur KFC Grobbendonk

Toekomstig voorzitter Walter De Meulder, bestuursleden: Yannick Van Hauwe, Dietmar Van Dyck, Roel Schuerwegen, Katrin De Swert, Lieven Van Dyck, Stef Van Dyck, Marc Verhaert, Herman Cambré

Grobbendonk-Exc. Bouwel, zondagnamiddag 15u.