U bent hier

Oud-legerkazerne Wolfstee wordt overdekt kinderspeeldorp

Herentals
22.05.2018 - 23.59u
Door: Herman Gezelle

Ondernemer Karel Cardoen dient bij de stad op korte termijn een bouwaanvraag in om de oude legerkazerne op Wolfstee, met paradeplein en loodsen, om te vormen tot een overdekt kinderspeeldorp, met aansluitend een trampolinespringpark.

De Antwerpse zakenman, beter bekend van zijn inmiddels verkochte bedrijf Autostad Cardoen op de Boomsesteenweg in Wilrijk, wil nog dit jaar op de site aan de slag.

Karel Cardoen (foto) is nu met vastgoed bezig. In Wilrijk heeft hij zo'n 15 hectare bouwgrond liggen, waar nog van alles kan worden ontwikkeld. 'In Herentals hebben we nu een oude kazerne Wolfstee gekocht, waar een overdekte kinderspeeltuin en een trampolinespringpark worden gerealiseerd,' zegt Cardoen.

'In Puurs bezitten we een terrein langs de A12 waar industriegebouwen kunnen worden neergezet. En dan is er nog Schelle, waar ik een oude elektriciteitscentrale heb gekocht. Met de provincie en de gemeente zijn we er nu een studie aan het maken om te zien wat allemaal mogelijk is. Vastgoed boeit me enorm.' (pp-kc)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto