U bent hier

Oude hits en verhalen over ‘Veussel' uit dorpsblad ‘De Brug’

Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen
17.02.2018 - 17.43u
Door: Mark Jaspers

De zanggroep 'SmarTones' en cultuurvereniging De Brug organiseren op vrijdag 2 maart 2018 in 't Centrum, Dorp Rijkevorsel, een reuze gezellige avondvoorstelling rond oude hits en verhalen en anekdotes over 'Veussel' die in de loop der jaren in het dorpsblad 'De Brug' verschenen zijn.

De avond wordt heel gevarieerd met afwisselend grappige, interessante en voor velen nostalgische verhalen over het reilen en zeilen in de gemeente. De verhalen werden ontleend aan de archieven van het volksblad 'De Brug' dat gedurende vele tientallen jaren verscheen in Rijkevorsel en waarin 'la petite histoire' van het dorp werd opgeschreven.

Presentator Rudi Vervoort brengt deze pareltjes tegen een achtergrond van oude fotos die door de plaatselijke heemkundige kring bereidwillig werden uitgeleend.

De rode lijn in de voorstelling bestaat uit een programma van liedjes die chronologisch aanleunen bij de (vaak hilarische) anekdotes. Alle mogelijke genres zullen aan bod komen.

Zowel ontroerende smartlappen, swingende rock- en popsongs als bekende meezingers passeren de revue. De ondertussen in Rijkevorsel wereldberoemde zanggroep SmarTones brengt de liedjes met het aanstekelijke enthousiasme waarvoor ze gekend zijn. Wees gewaarschuwd: de avond zal voorbijvliegen...

Kaartjes: €7 in vvk bij de leden van SmarTones of via: liedjesenverhalen@gmail.com
Kaartjes aan de kassa: €10

'T Centrum, Rijkevorsel, 2 maart 2018 om 20 u.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto