U bent hier

Oudjaar in Aldhem : DJ Sven Ornelis, Pino Baresi en De Grietjes

Grobbendonk | Vlaanderen
09.11.2016 - 03.07u
Door: Herman Gezelle

Op Oudejaarsavond concerteren de populaire Italiaanse-Belg zanger Pino Baresi en De Grietjes, én draait DJ Sven Ornelis in de feestzalen van Aldhem Best Western.  Het wordt een denderende - bijna uitverkochte - nacht vol verrassingen en gastronomische hoogstandjes.

Er zijn nog slechts enkele plaatsen vrij - €125 pp. all in: aperitieven, feestlijke hapjes, uitgebreid diner, drinks, champagne Mumm om middernacht en een spetterende show - bel voor reservaties 014-501001 of kijk op Aldhem.

Pino Baresi met pak klassiekers
Pino Baresi werd geboren als Giuseppe Chimienti in Bari, een grote havenstad in de enkel van de "laars" van Italië. Pino´s zangcarrière startte in 1990 na een finaleplaats in de VTM soundmixshow. In 1991 veroverde hij weer een finaleplaats in Henny Huysman's soundmix met "Se Bastasse" van Eros Ramazzotti (foto).

Ook Marco Borsato had een plaats in deze finale.
Een optreden in de populaire Honeymoon Quiz bleef niet uit. Voor "De Gouden Zeemeermin", nu Eurosong, werd Pino in 1996 geselecteerd.  Sedertdien treedt hij op in zijn eigen typische stijl door het brengen van internationale successongs.

Vier Oudjaar in Aldhem Best Western
Afspraak in Aldhem op Oudjaar. Een sylvester party met De Grietjes, Pino Baresi én  DJ Sven Ornelis om nooit te vergeten. Reserveer nu en geniet à volonté - €125 pp. all in. Er is ook een Oudjaar overnachtings-arrangement tegen €129. Aldhem behoort tot de internationale hotelgroep BEST WESTERN PLUS.

Bel voor Oudjaar reservaties 014-501001 of kijk op Aldhem.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto