Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Outlet Lingerie Marie-Therese gaat door in Nijlen

Lingerie Marie-Therese

Na drie succesvolle maanden sloot de outlet van het gekende Lingerie Marie-Therese eind december de deuren van hun outlet in de Woeringenstraat in Nijlen. Dit succes en de vele positieve reacties zorgen er nu voor dat dit verhaal een vervolg krijgt vanaf februari.

Succesformule
Het outletconcept was een succes. Zaakvoerder Ellen Dankers vertelt: “De respons van de klanten was geweldig. Ook in onzekere tijden weten mensen duidelijk kwaliteit te waarderen, zeker als die met een korting verkocht wordt. Meer zelfs: toen we aankondigden dat de laatste weken eraan kwamen eind december kregen we talloze berichtjes online en in de winkel van klanten die het zo jammer vonden dat de outlet zou stoppen. Dat is fijn om te horen natuurlijk.”

Zelfde concept
Het concept blijft ook nu hetzelfde: modellen uit de vorige seizoenen worden verkocht aan lagere prijzen. Naast het aanbod met topmerkens als Prima Donna, Marie Jo, Dacapo, Chantelle, Passionata, Empreinte, Felina, … kunnen de klanten nu ook terecht voor badmode. De service en vakkennis die ze gewend zijn bij Lingerie Marie-Therese in Lille blijft ook in Nijlen aanwezig dankzij gepassioneerde lingeriestyliste Inge Mariën, die zelf in de buurt woont.

Terug open op dinsdag en donderdag
Aan de openingsuren wordt niet gesleuteld: de outlet aan de Woeringenstraat 12 is open op dinsdag en heeft elke donderdag een laatavondopening. Klanten kunnen nog zeker tot eind juni terecht in de Lingerie Marie-Therese outlet.

Persoonlijke service en deskundig advies
De winkel in Lille blijft uiteraard ook gewoon open en blijft inzetten op elegante, duurzame en natuurlijk ook sexy lingerie en badmode in alle soorten maten.

Bij Lingerie Marie-Therese is een persoonlijke aanpak prioriteit en vertrekt het team steeds vanuit een oprechte interesse in de klant. Ellen en haar medewerksters Leonie en Inge kennen hun merken door en door, luisteren goed naar de wensen van de klant en zoeken zo samen de perfecte match.' NNieuws/Guy Verellen.

http://www.lingeriemarietherese.be/

 

Lingerie Marie-Therese

Lingerie Marie-Therese

Woeringenstraat, Nijlen, België

Lingerie Marie-Therese

Deel dit artikel