De voornaamste wedstrijdverslagen van ploegen uit het Neteland hebben we gebundeld.

Nijlen won met 3-2 van Zoersel via doelpunten van Dyck, Haemels en Karlberger. Voor Zoersel scoorden Verbraecken en Kermans.

Linda Olen en Ezaart speelden 1-1. Linda Olen scoorde via Huysmans.

OG Vorselaar ging de boot in tegen Merksplas: 0-1. AC Olen verloor met O-
1 tegen Veerle.

Poederlee kwam al in de 1e minuut op achterstand tegen Beekhoek. Net voor de rust kon Goos de gelijkmaker scoren. Voor Beekhoek scoorde Ceusters.

Herenthout ging bij Broechem gelijkspelen. Woutes scoorde voor de Stoeters de gelijkmaker.

Bouwel liep zware averij op bij E. Vorst: 5-0.

In Gierle-Horedonk scoorde Piedfort voor de rust een hattrick. Gierle won met 6-2.

Hezewijk moet in vierde provinciale D de rol lossen. Het ging bij Tongerlo me 2-1 verliezen. Leider Noordstar loopt na een 1-4 zege bij Herselt tot 8 punten uit. Voor Noordstar scoorden Caers, Hendrickx elk twee keer.