Oxfam-Wereldwinkels steekt de thuisverpleegkundigen van het Wit-Gele Kruis een hart onder de riem. Voor alle thuisverpleegkundigen van het Wit-Gele Kruis in Antwerpen, Limburg, Oost- en West-Vlaanderen is er een (h)eerlijke attentie voorzien.

Omdat de paashaas enkel nog essentiële verplaatsingen mag doen, brengt Oxfam-Wereldwinkels de chocolade tot bij het Wit-Gele Kruis.

De honderden thuisverpleegkundigen van het Wit-Gele Kruis staan net als alle andere zorgverleners in de vuurlinie tegen de bestrijding van het coronavirus. Ze zijn een baken van vertrouwen voor de patiënten die vaak ook niemand anders meer zien.

In provincie Antwerpen wordt de paaschocolade geleverd op het hoofdkantoor van het Wit-Gele Kruis Herentals.

Vandaar zal de chocolade maandag 6 april verdeeld worden naar de 15 lokale afdelingen waar de thuisverpleegkundigen hun attentie meekrijgen bij het ophalen van hun werkmateriaal.

Waardering voor thuisverpleging

Stefaan Sarens, algemeen directeur Wit-Gele Kruis van Antwerpen: "Wij appreciëren dit mooie paasgeschenk van Oxfam-Wereldwinkels heel erg.

Het is trouwens fijn om te zien hoeveel mensen hun steun en waardering deze dagen uitspreken of mooie acties opzetten. Dit doet onze medewerkers zeker deugd."

Samen zorgen voor hier en het Zuiden

Honderden vrijwilligers van Oxfam-Wereldwinkels blijven ook in de weer. De winkels zijn fysiek gesloten maar de webshops en solidariteitsinitiatieven draaien op volle toeren. Ook de grootverbruikcentrale belevert de Oxfam B2B klanten zoals gebruikelijk.

Zo blijft Oxfam zorg dragen voor iedereen, ook in het Zuiden.