U bent hier

Paddenstoelenwandeling op de Kesselse Heide

Kempen regio | Lier regio | Nijlen regio
07.09.2020 - 18.48u
Door: Mark Jaspers

Paddenstoelen komen voor in alle vormen en kleuren, in groep of haast onzichtbaar, soms lekker, soms giftig. Ga mee op stap voor een leerrijke wandeling op de Kesselse Heide waarbij geen vraag over paddenstoelen onbeantwoord blijft.

Trek je stapschoenen aan en wandel mee! Afspraak op zondag 11 oktober 2020 om 10u aan de parking Kesselse Heide, Lindekensbaan in 2560 Nijlen.

Schrijf in voor de kinderwandeling (6 tot 12 jaar) en/of de wandeling voor volwassenen. Beide wandelingen gaan gelijktijdig door in samenwerking met Natuurpunt De Wielewaal en nemen ongeveer twee uur in beslag.

Reserveer jouw deelname online

Deelnemen aan deze gegidste natuurwandeling is gratis. Reserveer echter tijdig je deelname via www.provincieantwerpen.be > paddenstoelen op de hei want volzet is volzet.

Deelnemers aan deze activiteit moeten de op dat moment op die locatie geldende corona-veiligheidsmaatregelen correct naleven. Info federale en provinciale COVID19-richtlijnen: https://www.info-coronavirus.be/nl/faq/ & https://www.provincieantwerpen.be/nieuws.masterdetail.html/p_detail_url/nl/dvt/dienst-vrijetijds--en-landschapsbeleving/nieuws/maatregelen-in-provinciale-parken-en-domeinen-in-het-kader-van-d0.html

Praktische Info

Wanneer en waar:

Zondag 11 oktober 2020 om 10u (tot 12u). Afspraak op de parking van de Kesselse Heide, Lindekensbaan in 2560 Nijlen.

Deelnemen: Gratis! Vooraf inschrijven verplicht.

Reserveer je deelname vanaf 21 september via www.provincieantwerpen.be > paddenstoelen op de hei

Website: www.provincieantwerpen.be > Kalender Kesselse Heide

 

 

 

 

Social media:

 

https://www.facebook.com/kesselseheide/

 

www.twitter.com > DeDomeinen


imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto