U bent hier

Pamperbank kampt met tekort aan pampers

Mol
23.09.2021 - 09.19u
Door: Herman Gezelle

Heb jij een overschot aan pampers omdat je kind eruit groeide? Doneer deze dan aan de Pamperbank.

Breng ze naar één van de inzamelpunten en deponeer ze daar in de inzamelbox. De pamperbank ondersteunt kwetsbare gezinnen met jonge kinderen. Momenteel is er vooral nood aan de grotere maatjes 5 en 6, maar ook de andere maten blijven meer dan welkom.

Inzamelpunten vind je onder andere in de bibliotheek, kinderdagverblijf 't Molleke en de kerk van Achterbos.

De aankoop van luiers neemt een hele hap uit het gezinsbudget. Met de pamperbank ondersteunen we kwetsbare gezinnen met jonge kinderen. De verkoop loopt heel goed en de mensen die ze nodig hebben vinden hun weg naar de pamperbank. Maar het inzamelen verloopt moeizaam.

Vooral nood aan maatjes 5 en 6

Heb jij nog overschotjes van luiers van eender welk merk of ken jij jonge gezinnen die nog in de luiers zitten? Draag je steentje bij door de te klein geworden pampers naar één van de inzamelpunten te brengen. Er is vooral een tekort aan de grotere maatjes 5 en 6.

Inzamelpunten :

Op volgende locaties vind je inzamelboxen van de pamperbank:

· Kinderdagverblijf 't Molleke, Rivierstraat 1

· Bibliotheek, Molenhoekstraat 2

· Kerk Achterbos (gewoon afgeven), Jozef Calasanzstraat

Klein budget en pampers nodig?

Heb je jonge kinderen en een klein budget? Dan koop je aan de balie van het sociaal huis in Ten Hove, Jakob Smitslaan 26, een pakketje van 25 pampers in de gewenste maat. Hiervoor betaal je slechts 1 euro. De aankoop is beperkt om zoveel mogelijk gezinnen te kunnen helpen.

Meer info:

> Huis van het kind Baldemore, 014 33 15 81, huisvanhetkind@gemeentemol.be, www.huisvanhetkindregiomol.be > www.depamperbank.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto