Op zondag 14 april 2013 organiseren wij een Pannenkoekenbak ten voordele van Projecthuis De Witte Vlinder.

We verweven weer wat cultuur tussen de pannenkoeken. Er zullen enkele stukken zelfgeschreven poëzie voorlezen worden rond drie uur. De poëzie gaat deze keer over het onderwerp  ‘Geluk & Dankbaarheid’.

Graag nodigen we u uit tussen 14.00u en 18.00u in De Smisse van de Oud-Scouts De Brigands. Deze zaal bevindt zich in de Vest, het straatje vlak aan de Bovenpoort te Herentals.

De hele namiddag ben je van harte welkom en kan je ons steunen door pannenkoeken te komen eten, iets te drinken en/of een lootje te kopen van onze “altijd prijs”-tombola. De prijzen werden ons geschonken door verschillende Herentalse winkels en in het bijzonder door de lokale dierenspeciaalzaak. Er zijn ook zelfgemaakte kaarten  en haakwerkjes te koop.

Onze computercursus is nog altijd op woensdagnamiddag in een lokaal van het C.A.W. Als je hier in geïnteresseerd bent, is er steeds de mogelijkheid om in te schrijven.

Mensen die verdere inlichtingen wensen over dit project of ons willen steunen kunnen contact opnemen met Hildt Daneels, tel. 014/23 13 47 of mailen naar dewittevlinder@gmail.com .

Wij hebben een ook een website http://projecthuis-dewittevlinder.be waar u meer over ons kan lezen.