Op zondag 2 december wordt het beursjaar afgesloten met een grote paranormaal & gezondheidsbeurs te Heist-op-den-Berg. Het klopt dat onze wintereditie beter en drukker bezocht wordt en dat er meer exposanten zijn dan voor onze zomereditie.

Maar in vergelijking met vorige jaren zijn er dit jaar uitzonderlijk veel exposanten uit zowel binnen- als buitenland (dubbel zoveel exposanten i.v.m. 2011).
 

Kwalitatieve en gevarieerde beurzen
Wij kiezen reeds meer dan 15 jaar voor kwaliteit en onze beurzen zijn geëvolueerd naar brede alternatieve beurzen waar er een evenwicht is tussen esoterische disciplines en alternatieve geneeswijzen, aangevuld met levensfilosofieën. Kom langs, geniet en overtuig jezelf!

 

De beste en gekendste paragnosten
Paranatura vzw brengt reeds jaar en dag de meest gerenomeerde paragnosten uit België en Nederland samen. Zo zal, nu zondag, de winnaar van 'Moord en Mysterie', Tarkild Delaere, aanwezig zijn en er gratis een spectaculaire interactieve voordracht geven. Ook Theo Plugers, één van Belgisch meest ervaren paragnosten en tevens finalist van hetzelfde TV-programma, zal aanwezig zijn. Verder zullen er ook verschillende finalisten aanwezig zijn van het populaire TV-programma 'Het Zesde Zintuig'.
 

Gewone acties
Er zullen, volledig gratis, doorlopend lezingen, voordrachten & demonstraties plaatsvinden. Het bijwonen van deze activiteiten is inbegrepen in de inkomprijs. Druk uw kortingsbon af en kom extra voordelig (€ 6,00) de beurs bezoeken.  

Sinds enkele jaren krijgen de eerste beursbezoekers een gratis pakje wierook. Voor deze editie is er een gratis pakje wierook voorzien voor de eerste 100 bezoekers.
 

Eénmalige actie | 15 jarig bestaan!
Bezoek nu zondag de beurs te Heist-op-den-Berg, geef uw e-mail adres op en ontvang volledig gratis een VIP-kaart (1 per persoon) ter waarde van € 12,00 voor ECO-Therapeutica XV in de Brabanthal te Leuven op zaterdag 9 en zondag 10 maart 2013!

Samengevat: Indien u dus nu zondag 2 december onze paranormaal en gezondheidsbeurs te Heist-o/d-Berg bezoekt dan kunt u op deze manier 2 interessante beurzen bezoeken voor maar € 6,00 i.p.v. € 20,00 (vergeet zeker de kortingsbon niet mee te brengen).