U bent hier

Partnership blaast duatlon Herentals nieuw leven in

Herentals
21.02.2019 - 18.52u
Door: Lex Verellen

Een maand na de aankondiging dat er geen duatlon meer zal plaatsvinden tijdens 'Herentals Fietst & Feest' heeft het organiserend team achter de afgelopen edities heugelijk nieuws: 'Op zondag 15 september 2019 organiseren we samen met FROS Multisport Vlaanderen een vernieuwde versie van onze duatlon'.

De jaarlijkse klassieker verhuist van datum en locatie maar belooft opnieuw een unieke wedstrijd met een uniek karakter te worden.

Op 14 januari maakte Technicel-Heylen Vastgoed Triatlonteam, de organisator van de jaarlijkse duatlon tijdens 'Herentals Fietst & Feest', via haar website bekend dat er geen volgende editie van de duatlon meer zou komen tijdens 'Herentals Fietst & Feest'.

Een rationele beslissing van Herentals Fietst & Feest die met veel spijt in het hart werd genomen. De organisatie achter de duatlon bleef echter niet bij de pakken zitten en zocht verder naar alternatieven om de wedstrijd alsnog te kunnen laten plaatsvinden.

Dat dit alternatief niet lang op zich liet wachten, werd een maand na de eerste aankondiging reeds duidelijk. Technicel-Heylen Vastgoed Triatlonteam en FROS Multisport Vlaanderen, de organisator van onder meer 'Ons Bedrijf is Triactief', het BK Kubb en de Bobbejaanlandtrail, slaan in 2019 de handen in elkaar voor de organisatie van een vernieuwde duatlon in Herentals.

Het centrum van de stad wordt ingeruild voor het domein van Sport Vlaanderen en haar aanpalende prachtige natuur. 'Het ideale decor voor een duatlon!' klinkt het bij beide partijen.

Sportievelingen mogen zondag 15 september 2019 alvast met stip in hun agenda noteren. Meer info volgt ongetwijfeld snel.

Organisatie: Technicel – Heylen Vastgoed Triatlonteam en FROS Multisport Vlaanderen
Locatie: Sport Vlaanderen Herentals – Vorselaarsebaan 60, 2200 Herentals
Website: www.technicelheylenvastgoedtriatlonteam.be , www.fros.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto