Pasar Kempen zal het programma voorstellen op het evenement Turnhout by Night, op zaterdag 20 januari 2018. Vanaf de start – op zondag 18 maart in Olen-Noorderwijk-Morkhoven – tot het slotevenement – op zondag 11 november – laat Pasar je kennismaken met Kempens erfgoed.

Bovendien nodigen de organisatoren van de activiteiten je uit om van al het plaatselijk lekkers uit de Kempen te proeven!
Dit alles heeft Pasar Kempen gebundeld in een mooie, overzichtelijke brochure.

Pasar Turnhout organiseert Turnhout by Night samen met Toerisme & Uit Turnhout op zaterdag 20 januari. Op deze stadswandeling kan je vrij vertrekken tussen 14:00 en 22:00 uur voor een sfeervol verlichte tocht langs verschillende gebouwen en locaties, die voor de gelegenheid worden opengesteld. Er is animatie en gegidste bezoeken voorzien: voor het volledig programma... Bezoek de Facebook-pagina 'Turnhout by Night'.

De Pasar-promostand vind je op Campus Boomgaard (gemeenschapsonderwijs) in de Boomgaardstraat. [Dit is eveneens de vertrekplaats, waar je je voor de wandelingen kan inschrijven.]

Geïnteresseerd?

- je kan je gratis exemplaar komen afhalen zonder reservatie
- meer uitleg over de activiteitenreeks krijg je van de organiserende afdelingen, die de promostand bemannen
Kan je niet aanwezig zijn, maar wil je toch een exemplaar van de brochure?
- Volg – en like – ons op Facebook [Pasar Provincie Antwerpen]
- Stuur een mailtje naar kempen@pasar.be

Ook in Limburg loopt er een gelijkaardige activiteitenreeks: "Wonderlijk Lekker Limburg". De brochure daarvan kan je (vanaf februari) downloaden op www.pasar.be/limburg